Veckans Meny (v. 50)

Måndag

  • Fläsknoisette med Café de Paris sås och potatisgratäng
  • Ugnsbakad fylld falukorv med senap, ost, tomat och lök med stuvade makaroner alt gött hemlagat potatismos
  • Dagens pasta: Fläskfilé i krämig svampsås och ekologisk spagetti
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Pannbiff med rosèpepparsås och potatisgratäng
  • Färsk lasagne
  • Kycklinggryta med tomat, curry och ris
  • Stekt panerad torskfilé med gött mos och kräftsallad

Onsdag

  • Goda köttbullar i god gräddsås med gött hemlagat potatismos
  • Dagens pasta: Fläskfilé i en god ostsås med ekologisk spagetti
  • Kyckling med fetaost, oliver och grädde med gräddsås och ris
  • Stekt panerad torskfilé med gött mos och kräftsallad

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt
  • Husets schnitzel gratinerad med tomat och parmesan med rödvinssås och vitlökssmör med stekta rotfrukter samt potatisgratäng
  • Pulled Chicken med coleslaw, gött hemlagat potatismos samt het dressing/koriander & citron dressing
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dagens pasta: Strimlad kassler i krämig tomatsås med purjolök och toppad med riven mozzarella

Fredag

  • Lövstek med portvinsås och potatisgratäng
  • Stekt kabanoss med gött mos och gurkmajonäs
  • Dagens pasta: Schnitzel pikata med tomatsås och ekologisk spagetti
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade