Veckans Meny (v. 04)

Måndag

  • Entrecôte med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Hemlagad hackebiff i brunsås med remoulad och rostad lök med stekt potatis
  • Färsk lasagne
  • Ugnsbakad fylld falukorv med senap, ost, tomat och lök med stuvade makaroner alt gött hemlagat potatismos
  • Champinjongratinerad torskfilé med gött mos och räksallad/remoulad

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Oxfilé och fläskfilé (Black & White) med rödvinsås och bearnaisesås serveras med potatisgratäng
  • Kött och kasslergratäng med ananas, ost, tomat, chili, grädde och ris
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Fläskfilé gratinerad med mozzarella, bacon och ost med rosépepparsås och potatisgratäng
  • Lövstek med rödvinssås och vitlökssmör med potatisgratäng
  • Kokt torskfilé med äggsås, gröna ärtor och gött hemlagat potatismos

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt
  • Fläsknoisette med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Färsk fisk

Fredag

  • Schweizer schnitzel med timjansås, gröna ärtor och vitlök stekt potatis
  • Köttfärslimpa med bacon mos, gräddsås och lingon
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade