Veckans Meny (v. 38)

Måndag

  • Pannbiff med stekt lök, brunsås och potatisgratäng
  • Stekt panerad kycklingbröstfile med hickory, bearnaisesås, coleslaw och duchessmos
  • Fylld ugnsbakad falukorv med stuvade makaroner
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Köttfärslimpa med stekt färskpotatis, gräddsås och tjockskivad gurka
  • Oxfilépasta med ädelsås
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Kålpudding med gräddsås, gött hemlagat potatismos alt.kokt potatis och lingon
  • Schweizer schnitzel med gräddsås och potatisgratäng
  • Hemlagad Lasagne
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt samt fisk och skaldjurssoppa
  • Fylld lövstek med dijonsenap, ost och skinka med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Kycklingpasta med ostsås
  • Korvstroganoff med ris
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Black & White (oxfile och fläsknoisette) med bearnaise och rödvinsås samt potatisgratäng
  • Korvstroganoff med ris
  • Stekt panerad kycklingbröstfile med hickory, bearnaisesås, coleslaw och stekt potatis
  • Ugnsbakad färsk lax med chili, vitlök samt gött hemlagat potatismos med räksallad/remoulade
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade