Veckans Meny (v. 08)

Måndag

  • Jägarschnitzel med smörstekta champinjoner med gräddsås alt. bearnaisesås och stekt potatis
  • Grekisk kyckling med ost, oliver, ris och gräddsås
  • Goda köttbullar i god gräddsås med gött hemlagat potatismos
  • Krämig korvpytt med ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Kycklingschnitzel med bearnaisesås och stekt potatis
  • Lövstek med rosépepparsås och potatisgratäng
  • Skinkpasta med ostsås och purjolök
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Schnitzel fylld med ost, tomat, dijonsenap och skinka samt rödvinsås och potatisgratäng
  • Köttfärslimpa med brunsås, tjockskivad gurka och gött hemlagat potatismos
  • Oxfilépasta med gorgonzola
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt samt fisk och skaldjurssoppa
  • Fläsknoisette charlemang (Bearnaise+Champinjonsås) med potatisgratäng
  • Hemlagad Lasagne
  • Korvstroganoff med ris
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Fläskfilé med kantarellsås och potatisgaratäng
  • Biffstroganoff med ris
  • Kycklingpasta med peppar
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade