Veckans Meny (v. 31)

Måndag

  • Pannbiff med gorgonzolasås alt. gräddsås med pommes frites
  • Kycklingschnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Fläskfilépasta med svamp
  • Stekt falukorv med pepparrotsås och kokt potatis
  • Stekt panerad hookiefilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulad
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Kalops med gött hemlagat potatismos och rödbetor
  • Fiskgratäng med vitvin och gött hemlagat potatismos
  • Stekt panerad kycklingbröstfile med hickory, bearnaisesås, coleslaw och potatisgratäng
  • Levergryta med ris och lingon
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Schnitzel fylld med bacon och mozzarella med gräddsås och potatisgratäng
  • Kyckling a la king med ris
  • Fiskgratäng med vitvin och gött hemlagat potatismos
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Tårta serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt
  • Grillade kycklinglår med grönsaksröra med tomat och lök och kokt potatis
  • Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatisgratäng
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Black & White (oxfile och fläsknoisette) med bearnaise och rödvinsås samt potatisgratäng
  • Hemlagad Lasagne
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade