Veckans Meny (v. 43)

Måndag

  • Pannbiff med stekt lök, gräddsås och stekt potatis
  • Fylld ugnsbakad falukorv med lök, tomat, senap och ost med gött duchesse mos alt stuvade makaroner
  • Mandelfisk med gött hemlagat potatismos och räksallad eller remoulade till

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Entrcôte gryta med lök, peppar och ris
  • Kålpudding med gräddsås, gött hemlagat potatismos och lingon
  • Korvstroganoff med ris
  • Skagen gratinerad färsk lax med smörsås och kokt potatis

Onsdag

  • Schweizer schnitzel med rödvinsås och potatisgratäng med varma grönsaker
  • Fläskfilégryta med kantareller och ris
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt
  • Viltfärsbiff med champinjonsås och potatisgratäng
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Färsk fisk

Fredag

  • Wallenbergare med gräddsås, gött hemlagat potatismos, gröna ärtor och lingon
  • Kalops med gött hemlagat potatismos och rödbetor
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade