Veckans Meny (v. 48)

Måndag

  • Pannbiff med brunsås, stekt lök och potatisgratäng
  • Oxfilépizza med lök, mozzarella och bearnaisesås
  • Korvstroganoff med ris
  • Laxgratäng med purjolök och potatis
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Stekt kycklinglår med dragonsås och ris
  • Viltfärsbiff med kantarellsås och potatisgratäng
  • Köttfärssås special med vitlök och grädde
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Varm jultallrik med prinskorv, köttbullar, janssons, rödkål och kokt potatis
  • Schweizer schnitzel med brunsås och potatisgratäng
  • Hemlagad Lasagne
  • Stekt panerad fiskfilé special med stekt lök, räksallad och gött hemlagat potatismos
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt
  • Stekt panerad kycklingbröstfile med hickory, bearnaisesås, coleslaw och potatisgratäng
  • Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och gött hemlagat potatismos
  • Stekt panerad fiskfilé med gräddstuvad spenat och kokt potatis
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Lövstek med rödvinssås och vitlökssmör med potatisgratäng
  • Husets fläskschnitzel med citron, bearnaisesås och potatisgratäng
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade