Veckans Meny (v. 03)

Måndag

  • Pannbiff med gräddsås, gött hemlagat potatismos alt. stekt potatis
  • Biff Bourgogne med ris
  • Korvstroganoff med ris
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Kålpudding med gräddsås, gött hemlagat potatismos och lingon
  • Stekt ryggbiff med stekt lök, brunsås och potatisgratäng
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Laxgryta med tomat, vitlök och ris
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Schnitzel fylld med ost, tomat, skinka och dijonsenap med brunsås och potatisgratäng
  • Levergryta med ris och lingon
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt samt fisksoppa
  • Goda köttbullar i god gräddsås med gött hemlagat potatismos
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Black & White (oxfile och fläsknoisette) med bearnaise och rödvinsås samt potatisgratäng
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Levergryta med ris och lingon
  • Stekt panerad kycklingbröstfile med hickory, bearnaisesås, coleslaw och stekt potatis
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade