Veckans Meny (v. 42)

Måndag

  • Pannbiff med pepparsås och potatisgratäng
  • Fläskschnitzel med citron, brunsås och gratäng
  • Fylld ugnsbakad falukorv med stuvade makaroner
  • Hemlagad Lasagne
  • Ugnsbakad rödtunga med vitvin och gött hemlagat potatismos
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Korvstroganoff med ris
  • Plommonspäckad fläskkare med gräddsås, äpplemos och gött hemlagat potatismos
  • Stekt panerad fiskfilé special med stekt lök, räksallad och gött hemlagat potatismos
  • Hemlagad Lasagne
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Schnitzel fylld med mozzarella, bacon och tomat med gräddsås och potatisgratäng
  • Fiskgratäng med vitvin, räkor och gött hemlagat potatismos
  • Köttfärslimpa med gräddsås, tjockskivad gurka och hemlagat potatismos
  • Köttfärssås special med vitlök och pasta
  • Kycklingklubba med barbecuesås och ris
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt samt fisksoppa
  • Kycklingpasta med peppar
  • Wallenbergare med gräddsås, gött hemlagat potatismos, gröna ärtor och lingon
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Älgfärsbiff med skogssvampsås och potatisgratäng
  • Fläskfilé med rosépepparsås och potatisgratäng
  • 200 g ostburgare med dressing, sallad och gött hemlagat potatismos/stekt potatis
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade