Veckans Meny (v. 42)

Måndag

  • Fläskfilépasta med ostsås
  • Kokt torsk med äggsås, duchessmos och gröna ärtor
  • Korvstroganoff med ris
  • Levergryta med ris och lingon
  • Pannbiff med grönpepparsås och potatisgratäng
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Fläsknoisett med bearnaisesås och baconmos
  • Kycklingpasta med peppar, ost och purjolök
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Krämig kycklinggryta med tomat, curry och ris (Glutenfri)
  • Lammfärsbiff med kantarellsås och gött hemlagat potatismos
  • Schnitzel fylld med ost, tomat, skinka och gräddsås samt potatisgratäng
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt
  • Goda köttbullar i god gräddsås med gött hemlagat potatismos
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Hemlagad Lasagne
  • Kalvfärsbiff med gräddsås och potatisgratäng
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade