Veckans Meny (v. 19)

Måndag

  • Pannbiff med rosèpepparsås och potatisgratäng
  • Kycklingschnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Sprödbakad kummel med räksallad/remoulad och gött hemlagat potatismos
  • Hemlagad Lasagne
  • Ugnsbakad falukorv med stuvade makaroner
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Kålpudding med gräddsås, gött hemlagat potatismos och lingon
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad torskfilé med skaldjursås alt. räksallad och gött hemlagat potatismos
  • Kycklingschnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Schweizer schnitzel med gräddsås och potatisgratäng
  • 200 g ostburgare med bröd, dressing, sallad och gött hemlagat potatismos/stekt potatis
  • Oxfilepasta gorgonzola och lök
  • Thailändsk kycklinggryta med kokosmjölk och basmatiris
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • STÄNGT!

Fredag

  • Black & White (oxfile och fläsknoisette) med bearnaise och rödvinsås samt potatisgratäng
  • Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och gött hemlagat potatismos
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade