Veckans Meny (v. 34)

Måndag

  • Fylld ugnsbakad falukorv med ost, senap, tomat och lök med gött hemlagat potatismos alt stuvade makaroner
  • Pannbiff med pepparsås och potatisgratäng
  • Pasta carbonara med parmesan
  • Stekt kycklinglårfilé med smokey hickory, coleslaw, pommes frites och bearnaisås
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Fläskfilégryta med svamp och gött hemlagat potatismos
  • Korvstroganoff med ris
  • Ost och senapsgratinerad lax med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulad
  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)

Onsdag

  • Hemlagad Lasagne
  • Schnitzel fylld med ost, tomat, dijonsenap och skinka samt rödvinsås och potatisgratäng
  • Stekt kycklinglårfilé med smokey hickory, coleslaw, pommes frites och bearnaisås
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt
  • Köttfärslimpa med bacon mos, gräddsås och lingon
  • Krämig lammfärspytt med svamp, ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Ugnsbakad färsk lax med chili, vitlök samt gött hemlagat potatismos med räksallad/remoulade

Fredag

  • Lövstek med rosépepparsås och potatisgratäng
  • Persiljejärpar med gräddsås, tjock gurka, lingon och gött hemlagat potatismos
  • Ugnsbakad färsk lax med chili, vitlök samt gött hemlagat potatismos med räksallad/remoulade