Veckans meny: (v. 12)

Måndag

  • Marinerad karrekotlett med pepparsås och ris
  • Stekt strömming med gött hemlagat potatismos och lingonsylt
  • Hemlagad Lasagne
  • Högrevsostburgare med tillbehör och pommes frites/stekt potatis/gött hemlagat potatismos

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Fylld lövstek med dijonsenap, ost, tomat och skinka serveras med brunsås och stekt potatis
  • Kycklinggryta med bambuskott och ris
  • Högrevsostburgare med tillbehör och pommes frites/stekt potatis/gött hemlagat potatismos

Onsdag

  • Wallenbergare med gräddsås, gött hemlagat potatismos, gröna ärtor och lingonsylt
  • Helstekt fläskfilé med kantarellsås och potatisgratäng
  • Stekt panerad torskfilé med dillstuvad potatis
  • Högrevsostburgare med tillbehör och pommes frites/stekt potatis/gött hemlagat potatismos
  • Pannkaksbuffe från kl: 08.00 samt dessert i serveringen efter maten

Torsdag

  • Soppbuffe med ärtsoppa & gulaschsoppa med creme fraiche serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde
  • Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis, pressgurka och rårörda lingon
  • Kycklinggryta med soja, lök och ris
  • Högrevsostburgare med tillbehör och pommes frites/stekt potatis/gött hemlagat potatismos

Fredag

  • Black & White (oxfile och fläsknoisette) med bearnaise och rödvinsås samt potatisgratäng
  • Stekt ungnötslever med stekt lök, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
  • Pannkaksbuffe från kl: 08.00 i serveringen
  • Äpplekaka med vaniljsås serveras efter maten

drivein