Veckans Meny (v. 37)

Måndag

  • Pannbiff med champinjonsås alt. gräddsås och potatisgratäng
  • Kycklingschnitzel med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Fylld ugnsbakad falukorv med ost, senap, tomat och lök med gött hemlagat potatismos alt stuvade makaroner
  • Hemlagad Lasagne
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Stekt panerad kycklingbröstfile med hickory, bearnaisesås, coleslaw och potatisgratäng
  • Italienska pannbiffar med vitlök, tomatsås och ris alt. gött hemlagat potatismos
  • Stekt panerad hookiefilé med äggsås och gött hemlagat potatismos
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Schnitzel fylld med mozzarella, bacon och tomat med gräddsås och potatisgratäng
  • Kålpudding med gött hemlagat potatismos, gräddsås och lingon
  • Fiskgratäng med vitvin, räkor och gött hemlagat potatismos
  • Kycklingpasta med peppar
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt samt fisksoppa
  • Biffstroganoff med ris
  • Kycklingspett med jordnötssås och ris
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Black & White (biff och fläsknoisette) med bearnaise och rödvinsås samt potatisgratäng
  • Schnitzel pikata med tomatsås och spaghetti
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade