Veckans Meny (v. 33)

Måndag

  • Pannbiff med rosmarinsås och stekt färskpotatis
  • Hemlagad Lasagne
  • Stekt falukorv med senapsås och gött hemlagat potatismos
  • Stekt kummel med gräddstuvad spenat och gött hemlagat potatismos
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Kalops med gött hemlagat potatismos och rödbetor
  • Kålpudding med gött hemlagat potatismos, gräddsås och lingon
  • Stekt ungnötslever med stekt lök, gräddsås och stekt potatis
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Lammfärsbiff med skogssvampsås och potatisgratäng
  • Laxgratäng med spenat, lök och gött hemlagat potatismos
  • Schnitzel fylld med ost, tomat, dijonsenap och skinka med bearnaisesås och potatisgratäng
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps- och pannkaksbuffé med grädde och sylt samt fisk och skaldjurssoppa med hembakat bröd
  • Fläskfile med bacon- och ostsås och potatisgratäng
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • Fläskschnitzel med citron, brunsås/bearnaisesås och potatisgratäng
  • Köttfärslimpa med champinjonsås och stekt potatis
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade