Veckans meny: (v. 50)

Måndag

  • Pannbiff med brunsås, kokt potatis och lingonsylt
  • Korvstroganoff med ris
  • Stekt panerad torskfilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulad

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Hemlagade köttbullar med gräddsås, gött hemlagat potatismos och lingonsylt

Onsdag

  • Fläsknoisette med pepparsås och potatisgratäng
  • Hemlagad Lasagne
  • Levergryta med ris och lingonsylt
  • Pannkaksbuffe från kl: 08.00 i serveringen

Torsdag

  • Soppbuffe med ärtsoppa & gulaschsoppa med creme fraiche serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde
  • Kålpudding med gräddsås, gött hemlagat potatismos och lingonsylt
  • Plommonspäckad fläskkare med gräddsås, äpplemos och kokt potatis

Fredag

  • Black & White (oxfile och fläsknoisette) med bearnaise och rödvinsås samt potatisgratäng
  • Biff Bourgogne med ris
  • Pannkaksbuffe från kl: 08.00 i serveringen
  • Dessertbuffé ingår efter maten

drivein