Veckans Meny (v. 14)

Måndag

  • STÄNGT!
  • Glad påsk

Tisdag

  • Stekt fläsk med löksås/raggmunk/bruna bönor (gluten och laktosfria bönor)
  • Köttfärslimpa med brunsås, ärtor, morötter och potatisgratäng
  • Köttfärssås special med vitlök och pasta
  • Sprödbakad torskfile med skagenröra och hemlagat gött potatismos
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Onsdag

  • Schnitzel fylld med bacon och ost med timjansås och potatisgratäng
  • Oxfilépasta med gorgonzola
  • Kycklingbröst med gräddsås, gele och potatisgratäng
  • Köttfärslimpa med gräddsås och gött hemlagat potatismos med lingon
  • Kycklinggryta med curry och ris
  • Stekt strömming med smält smör, gött hemlagat potatismos och lingon
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade
  • Dessert serveras i serveringen efter maten

Torsdag

  • Ärtsopps och pannkaks buffé med grädde och sylt samt fisk och skaldjurssoppa
  • Pannbiff med Karl-Johan svampsås med potatisgratäng
  • Kycklingpasta
  • Korvstroganoff med ris
  • Oxfilépasta med gorgonzola
  • Stekt panerad torskfilé med gött mos och räksallad/remoulade
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade

Fredag

  • 200 g ostburgare med bröd, dressing, sallad och gött hemlagat potatismos/stekt potatis
  • Fläsknoisette charlemang (Bearnaise+Champinjonsås) med potatisgratäng
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Stekt färsk lax med chili, vitlök, soja och gött hemlagat potatismos med räksallad eller remoulade
  • Stekt panerad rödspättafilé med gött hemlagat potatismos och räksallad/remoulade